måndag 9 oktober 2017

Vardagsrum i höstskrud

Hoppas ni haft en bra helg! Som vanligt gick den i ett nafs och nu är det måndag och ny vecka och tvättdag och planering inför veckan. Upp i ottan och byggarna var på plats strax efter halv sju. Idag kommer takbalkarna, spännande värre!

Vi ska iväg in till byggvaruhuset i lilla staden för att beställa inredning till walk-in-closet och garderobslängan i hallen. Kommer ett speciellt inlägg om det snart :-)


Annars då? I fredags var vi på vinprovning i Simrishamn. Denna gång var det fyra olika viner från Argentina och middagen bestod av en grilltallrik med lamm, fläsk och nötkött och massa tillbehör. Desserten var äppelkaka med vaniljsås. Kvällen avslutades med att vi hängde med in till nya grannarna för att spana i deras fina hus.

I lördags var det fix och städ hemma och antipasti kring middagsbordet och igår var vi bjudna på gemensamt kalas hos mamma och pappa i Malmö.


Ibland blir man ju så där lite extra nöjd med något och det är precis vad jag är just nu! Jag tokälskar färgen på väggarna i vardagsrummet och de höstiga färgerna på kuddarna i soffan.

Inte så stora pengar men en enorm förändring när det kommer till mysfaktorn.

Kuddarna är en blandning av gammalt och nytt. De rostfärgade kuddarna är nya från Day Home och den färgen är bara sååå snygg. Så fyndade jag urfina sammetskuddar i en aprikos-kamel-färgad ton som blev klockrena till på HM för 49 kronor. Missoni Beige hade jag sedan tidigare och det är en sådan där One side som är så smart och prisvärt.

Matchtar och kompletterar det höstliga med lite nya prints från Printler. Superfina motiv.


Räddade in lite blomster från trädgården från regn och blåst och satte i Äng-vasen. 


Tyvärr så sprack den fina glasbrickan härom kvällen av värmen från doftljuset. Buhu.... Tror inte den finns i sortimentet längre. Gillar den jättemycket så det var lite förargligt.


Önskar er en fin start på veckan! 
Kram M <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir glad för en kommentar!