lördag 14 oktober 2017

Budgettvål i lyxig förpackning

* Innehållet är reklam för Lagerhaus och innehåller annonslänkar *
Lite höstpiff i badrummet piggar upp vilken sömnig morgon som helst. Det är inte så mycket som behövs för att få till lite höstkänsla i detta viktiga rum.

Jag plockade in två hortensia-blommor från trädgården och satte i en vas och så en tvålpump i en brun lite höstig nyans. Har även handdukar i lite mustiga toner som matchar och jordar det svarta och vita i badrummet. Det är även fint att bara sätta några höstlöv på kvist från naturen i en vas.


Lyxiga tvålar i snygga förpackningar är ju väldigt trevligt att ställa fram, både till sig själv och sina gäster, och nu tänkte jag tipsa er om en superbra och snygg tvål till riktigt budgetpris!

Det är denna ni ser på bilden ovan från Lagerhaus.se med doft av citrongräs och verbena. Innehåller vårdande olivolja som inte torkar ut huden och priset - 59 kronor per förpackning eller 99 kronor för 2! Ett riktigt kap och en favorit om du frågar mig.


Lagerhaus har ju en massa fint tycker jag. Brukar köpa presentpapper, snören, etiketter, servetter och ljus där. Och så tvål såklart! Så dagens tips är att klicka in dig på bilden ovan och göra några trevliga fynd inför hösten. Pssst. Det är ju snart Halloween och det finns en hel massa läskigt att välja mellan!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir glad för en kommentar!