tisdag 3 oktober 2017

Status på utbyggnaden vecka 40

Hej på er! Ska vi kika lite på statusen på utbyggnaden just nu!? Det var ju faktiskt på pricken fjorton dagar sedan senast.

Vi börjar med förrådet och där är plattan gjuten och golvvärme indragen samt elen framdragen.


På bilden nedan ser ni en öppning som kommer att bli terass-dörrar ut från den nya hallen. De kommer att bli i samma stil som övriga terass-dörrar med spröjsade fönster. På andra sidan mitt över blir nya ingången och entrén.


Nästa bild är tagen från den nya entrén och i bortre ändan ser ni vårt sovrum med ett högt fönster som kommer att sitta i en kupa och det blir alltså en "smyg" här. Gillar verkligen det trekantiga fönstret högst upp också :-)


Den nya väggen på framsidan växer fram. Öppningen ni ser blir den nya ingången och entrén.


Nedersta bilden visar en öppning som kommer att bli en terass-dörr ut i trädgården från vårt nya sovrum. På sidan ser ni åter igen det höga fönstret med trekant som också ligger i sovrummet.


Det här blir som en liten dokumentation för oss själva också på hur bygget framskrider. Vet att ni är några som är nyfikna så hoppas ni ska tycka det är lite kul med dessa uppdateringar. Annars får ni scrolla förbi helt enkelt ;-)

Jisses så många val det är just nu att ta ställning till. Både planerade och oplanerade sådana. Vi håller som bäst på att planera inredningen i vår Walk-in-closet och garderobslängan i nya entrén. Jag tror saker börja falla på plats nu och att vi kan beställa snart. Vi har världens bästa hantverkare som kommer med bra idéer och hjälper oss framåt i vårt planerande. Guld värt!

Vi har i alla fall beställt skjutdörrar nu. Dels in till WiC och dels till garderobslängan i hallen. Efter många turer och beslutsångest deluxe föll valet slutligen på Elfas dörrar. I hallen kommer det att bli svarta glasdörrar som är 2,70 höga med en grå dekor och skjutdörren från sovrummet in till WiC blir med svarta ramar och rökfärgat glas. Tror det kommer att bli riktigt läckert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir glad för en kommentar!