måndag 4 december 2017

The more the merrier - rabatt på gift set från DW

I samarbete med Daniel Wellington
Hej måndag! Känner mig helt slut idag efter en natt med katastrofalt lite sömn. Kan det vara fullmånen/supermånen som spökade tro!?

Men det är bara att bita ihop för här är det full fart på bygget och jobb och tiden fram till jul springer iväg i rasande fart.


Har ni köpt några julklappar än? Tjugo dagar kvar till julafton och dags att börja fundera. Tänkte att jag skulle påminna er om det fina erbjudandet från Daniel Wellington.

Skapa ditt eget gåvoset genom att kombinera en klocka med ett armband eller ett klockarmband och få 10% rabatt på ordinarie pris. Med min kod MARIESANDBLOM får du dessutom 15% ytterligare rabatt. Beställningen levereras i en vacker och exklusiv presentförpackning och det är alltid fri frakt och fri retur världen över.

Just nu håller våra hantverkare på att ta bort den gamla ytterdörren (vi får ju snart en ny entré) och den gamla dörren ska sättas in i det nya förrådet. Så spännande att se hur det blir med det nya stora fönstret som kommer att ersätta dörren i vardagsrummet. Tror det kommer att bli riktigt bra!

Got to go....
Kram M <3

Inga kommentarer: