tisdag 12 december 2017

Ho ho ho - finns det några snälla barn

I samarbete med Daniel Wellington
Har du någon i din närhet som du vill skämma bort lite extra i jul? Eller är det kanske du själv som varit lite extra snäll i år och är värd den perfekta julklappen?

Även för den mest kräsna som har precis ALLTING passar väl en klassisk och snygg klocka precis ALLTID. En riktig skönhet som kommer i ett lyxigt paket bestående av en snygg box med ett tjusigt band och en röd rosett kring. En sådan där box som man lyfter på locket till och så ser det lika fint ut efteråt också. En sådan där box som man vill spara i sin byrålåda.


Daniel Wellington har massor av snygga klockmodeller både till herr och dam. En rad olika klockarmband och superfina sk cuffs (stela armband) att kombinera med. 

Och så finns just nu en Gift Creator. Då skapar du och sätter ihop två valfria produkter, till exempel en klocka och en cuff, i en sådan där tjusig box. Eller varför inte en klocka med ett utbytbart klockarmband.


Just nu har Daniel Wellington 10% rabatt på dessa boxar och med koden MARIESANDBLOM får du YTTERLIGARE 15% rabatt på det. 

Självklart kan du använda min kod och få 15% rabatt på valfri produkt, det behöver ju inte vara den kombinerade varianten.

Alltid fri frakt och retur världen över.


Ho ho ho - vem vill du överraska med detta fina erbjudande?Inga kommentarer: