tisdag 19 december 2017

Havskräftor på en måndag, gästrum och rosa fest

Tisdag och fem dagar kvar till julafton! Idag tänkte jag försöka hinna med att lägga in sill och baka saffrans-biscotti att ta med till julbordet. Såg precis att våra innerdörrar kommit och är så spänd på hur det kommer att se ut i gästrummet och nya sovrummet.

På tal om gästrummet så påminner jag om att ni har 30% hos Posterstore till och med imorgon den 20/12 om ni anger koden sandblomman i kassan!

Min fina trio ni ser på bilden nedan kommer därifrån, inklusive ramarna. Gillar verkligen de fina motiven och de softa färgerna som matchar rummet i övrigt så bra.


Igår hade jag inte världens roligaste dag med sprängande huvudvärk och fick inte mycket gjort. Dessutom pajade tvättmaskinen och det är ju lagom kul till jul.... Vet inte om det hinner komma någon och kika på den innan julhelgen så det blir väl att försöka tvätta upp lite förhand.

Framåt kvällen släppte i alla fall det mesta av huvudvärken och vi kunde ha en riktig myskväll med havskräftor, gott bröd och ost och ett glas vin. Det blev nämligen havskräftor över från helgens tillställning och det fick man ju offra sig på en måndagskväll ;-)


Vi hade ju Pink Party här i helgen för en god vän som fyllde år och som gillar rosa. Så här såg dukningen ut:
Även maten gick i den rosa färgen:

Gratinerade havskräftor med syrligt örtsmör. Recept här.


Räkfyllda rödtungsfiléer med duschesse-potatistoppar och vitvinssås. Recept finns här.


Halloncheesecake på kladdkakebotten. Bilden är dock på variant med blåbär (hann inte fota denna med hallon). Receptet hittar du här.


Roligt med tema-fester och alla hade förstås något rosa på sig!

Önskar er en riktigt fin tisdag!
Kram M <3
Inga kommentarer: