måndag 18 december 2017

Vackra jullyktor och den bästa röda och gröna tonen i jul

Inlägget innehåller reklamlänkar


Med mindre än en vecka kvar till jul var det dags att skruva upp stämningen och julpyntet ett snäpp till! Ljuvliga sammetskuddar i vinrött på plats i soffan och ståtliga amaryllis i matchande toner.

Att kombinera vinrött med nude/aprikos är kanske en lite otippad men het trend just nu. Riktigt vackert tycker jag.

Något man kan tänka på när det gäller val av julens färger som ju många gånger är rött och grönt är att matcha dessa med de kulörer man har i övriga inredningen. Vår färgskala är dämpade kulörer med svärta i; grått, dimrosa, nude, crème, svart osv... och då är det finast att matcha med lite mörkare röda toner som vinrött/bordeaux och grågrönt.

Har man däremot ett modernt hem med starka kulörer kan man med fördel välja klarrött och klargrönt.


Har ni sett dessa underbara ljuslyktor på soffbordet? Det går inte riktigt att återge hur fina de är på bild men de lyser verkligen så fantastiskt fint och sprider en så mysig stämning! Jag kunde inte motstå dem och köpte dem hos Royal design.


De vinröda sammetskuddarna är av märket Chhatwall Johnsson och köpta på Sleepo. Kuddarna i nude/aprikos kommer från HM Home.Så har jag ett litet tips på sista-minuten-klappar! NordicFeel.se har upp till 40% rabatt på alla Gift Sets. Beställ innan klockan 15:00 den 19 december för leverans innan jul!

Ha en fin dag och stressa inte för mycket!
Kram M <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir glad för en kommentar!