måndag 5 november 2018

Välkommen lilla love seat

Inlägget innehåller annonslänkarHoppas ni haft en fin helg! Alla Helgons helgen är ju en speciell och vacker helg. Vi har haft några lugna, sköna dagar; en helg för vila och eftertänksamhet där vi tänkt på våra kära i himlen men också hyllat livet vi har här på jorden. En helg när tacksamheten kommer till oss lite extra.

I lördags åkte vi och åt pizza till lunch på fantastiska Friden. Det stället är sååå mysigt och pizzorna är makalöst goda. Framåt kvällen tog vi bilen upp till Svabesholm för höstmarknad hos bland annat Apotekarns och andra små butiker. Det var otroligt vackert med hundratals marschaller som kantade vägen upp till gården. Efter att vi provsmakat olika olivoljor (blev lite inköp) och kikat runt i de olika butikerna gick vi in i den engelska trädgården som var upplyst av marschaller och otaliga ljusslingor. Det var så himla stämningsfullt. När kylan trängde sig på styrde vi kosan hemåt mot en mysig kväll i vårt casa med levande ljus, räkor och bubbel.


Men nu måste jag ju visa er vad leveransen som kom i fredags bestod av! Har ni sett? Vår fina soffa Le Grand Air har fått en lilla-soffa. 


Vi beställde den lilla två-sits - love seat - som en för tidig julklapp och passade på när det var kampanj. Samma underbara linnetyg som i stora soffan och i färgen Misty Grey. 


Vi är så otroligt nöjda. Nu fick vi ännu mer sittplats när man är några stycken. I stora soffan kan man sitta 4 personer och i den lilla 2. Sedan har vi ju de två Happy-fåtöljerna och sittpuffar om vi är ännu fler. Annars är den lilla soffan helt galet mysig att själv krypa upp i. Den liksom omfamnar en och detta är helt klart min nya favoritplats.


Den ljusgrå färgen är så lugn och behaglig och lätt att sätta andra färger till. Här har jag bara adderat några rostbruna kuddar som passar bra nu i höst. 

Puffen hittar ni HÄR (finns i flera färger) till ett superbra pris.

Gardinerna i sammet är verkligen tokfina och finns HÄR (massor av färger) och priset är också tokbra för sådan kvalitet.

Önskar er en fin start på veckan! Kram M <3This post contains adlinks from Adviral1. Het chili-julkalender / 2. Tekalender / 3. Chokladkalender / 4. Lakritskalender / 5. Lakritskalender / 6. Godiskalender Blå / 7. Godiskalender Rosa / 8. Kaffekalender

Inga kommentarer: