tisdag 6 november 2018

Snyggaste adventsljusstakarna för levande ljus 2018

Inlägget innehåller annonslänkar

Idag tipsar jag om de snyggaste adventsljusstakarna för levande ljus. Jag har skannat marknaden och hittat någon för alla stilar och plånböcker!

Vilken är din favorit?

Snyggaste adventsljusstakarna (el) 2018 hittar du HÄR.

Snyggaste adventsstjärnorna 2018 hittar du HÄR.

Låt dig inspireras:Ljusstake i metall med ledbara "armar" som kan svängas steglöst. Finns i svart, mässing, silver och antikguld. Bra pris! KLICK.


Lyxiga ljusstaken Lucia i 100% mässing. Handgjord och makalöst vacker. Finns även i silver. KLICK.


Ljusstaken Alto i förnicklad mässing. Ni kanske känner igen stilen från ljusstakarna jag har på matbordet? Så vacker! Finns även i mässing. KLICK.


Season ljusstake  från Georg Jensson i matt rostfritt stål. Mer än en adventsljusstake. Finns även i guldpläterad. KLICK.


Gör en gran av din Season ljusstake genom att köpa till denna ställning. KLICK.Enkel vacker ljusstake i svart metall till kanonpris. KLICK.


Vem har sagt att adventsljusstaken måste stå på ett bord eller i en fönsterkarm? Denna hänger man i ett fönster eller kanske i taket. KLICK.Från danska Nordal kommer denna runda ljusstake i järn. KLICK.


Modern ljusstake i guld och marmor. KLICK.


Circle heter denna ljusstake i borstad mässing från Ferm Living. Ljusstaken kan ställas direkt på bordet men kan även hängas i taket som en klassisk ljuskrona med medföljande läderband. KLICK.


Pulverlackad svart och rustik ljusstake som man kan fylla med mossa eller andra dekorationer eller bara ha som den är i all sin enkelhet. KLICK.


Vackra Nattlight från Skultuna till tokbra kampanjpris just nu. KLICK.Tangle adventsljusstake i mässing från Stelton. KLICK.


Karen Blixen ljusstake från Rosendahl. Fyll med dekoration eller nästan ännu vackrare att behålla den som den är. KLICK.


KJ Collection kommer med denna lilla skönhet i zink/silver för under 200 kr. KLICK.


Mässingsljusstake från ByOn till litet fint pris 149 kr. KLICK.


Inga kommentarer: