måndag 6 september 2021

Nya ljuslyktor inför hösten

Inlägget innehåller annonslänkar





Nu börjas det! Kvällarna blir obönhörligen mörkare och mörkare men det bästa med det är ju att vi kan tända en massa ljuslyktor igen :-) Jag har fyllt på förråden med både stearinljus och värmeljus så att vi inte ska stå utan, ve och fasa.

Det är något med ljuslyktor. Man kan inte få för många. Jag älskar att tända upp små och stora ljuslyktor så fort kvällen kommer. Och det har blivit några nya inför hösten också. Erkänner mig skyldig.



Dessa skönheter kunde jag inte motstå. De är både lite murriga och samtidigt skira i sitt mönster. Helt perfekt till höstens inredning. Du hittar de fina ljuslyktorna här och de är dessutom på kampanj nu.



Det började egentligen med dessa som är i en ljusbrun/beige ton och som blir underbart bärnstensfärgade när de är tända. Även dessa ljuvliga ljuslyktor är på kampanj här nu. Ser ni förresten att jag plockat solrosor. Hittade ett fält med självplockning när jag var ute och körde. 



Tycker det är snyggt att gruppera flera olika ljuslyktor i olika höjder och mönster. När man håller sig till en färgskala är det dessutom perfekt att kunna flytta runt och gruppera om när andan faller på. Och det gör den ju ganska ofta.



Det är alltid så svårt att återge hur ljuslyktor ser ut när de är tända och det blir aldrig så fint och mysigt som det är i verkligheten men här är i alla fall ett litet suddigt försök.... Mysigt, eller hur!?!

Önskar dig en fin start på veckan!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Såå fina!!

Marie sa...

Visst är de superfina! Älskar dem :-)