onsdag 28 mars 2018

Nattsvart Sarfatti

Inlägget innehåller adlinks


Hej, hej, har just deltagit i ett webinar som Skatteverket har om inkomstdeklaration för enskild firma. Riktigt bra och jag kan verkligen rekommendera deras olika web-föreläsningar som rör allt från just deklaration till moms, försäljning och skatter. Låter kanske urtråkigt men har man eget företag är det ju ett måste att sätta sig in i det där ordentligt.

Imorse vaknade man till en decimeter snö igen och jag ska inte tjata om vädret varenda dag men visst blir man påverkad!? Tittar olyckligt på mina tulpaner som plötsligt dränktes i ett snötäcke igen...

Till något roligare. Taklampan i vårt nya sovrum är på plats. Den beställdes redan i början av november men eftersom det är en så kallad limited version så har den låtit vänta på sig.


Vi ville ha något speciellt till det vackra taket med de mörka takbjälkarna och som även skulle gifta sig fint med glasdörrarna in till walk-in-closet och övriga inredningen, plus att det är högt i tak. Valet för alltså på den mattsvarta Sarfattin från Flos och det ångrar vi verkligen inte en sekund när den väl kom upp! Så pampig och snygg.


Vi lyckades reservera en när det var bra rabatt på belysning och nu såg jag att HÄR har man just nu 15% på rabatt på lampan (och på all belysning för övrigt) och de har denna svarta i lager!


Visst blev den snygg ihop med hänggungan också!? Den hittar ni för övrigt HÄR. Sök på hängstol Lot Honey så hittar ni den lättast.


Tycker att det blivit en bra balans mellan varmt och kallt, hårt och mjukt och färger som harmonierar i sovrummet. Så nöjd om jag får säga det själv.

Ha en fortsatt fin dag och lille-lördag! Imorgon är det skärtorsdag och kvasten är redo ;-)

Kram M <3

2 kommentarer:

 1. Men så läcker! Den skulle definitivt kunna få flytta hem till vår matsal ;-)
  Ha en underbar påsk och hoppas att solen hittar till er på Österlen. Kram, Catarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den snygg i den där matta svarta versionen! Så nöjd :-)
   Här vräker snön ner från sidan och det är liiiite svårt att ta in påskkänslan men man får göra sitt bästa... En riktigt härlig påsk önskar jag dig! Kram Marie

   Radera