torsdag 1 mars 2018

Älsk på vägghyllorInlägget innehåller adlinksHär är vi fortsatt insnöade och det bara fortsätter.... Igår skottade vi gångar till sopkärlen, till kontoret och förrådet och grävde fram bilarna men idag var det bara att börja om från början igen. Det snöar på konstant och vinden ligger fortfarande på även om den allra värsta stormen lagt sig men det bildas helt galet höga drivor.

Så vi är där vi är och blir där vi blir helt enkelt. Inser att vi behöver ställa in helgens kalas och invigning här. Det hade vi verkligen sett fram emot, så himla trist, men att ge sig ut på vägarna nu skulle vara rena rama vansinnet.

Men nog om det. Tänkte visa er lite mer från hallen som växer fram i sakta mak. Nyaste detaljen (eller verkligen inte ny egentligen, den är säkert 20 år gammal) är pilaster-hyllan som fanns en plats bredvid ytterdörren.

En kul detalj på höjden där man har en smal väggstump. Och så kan man ju fylla den med finheter och flytta om och ändra efter humör. Älsk på den. Älsk på vägghyllor.


Vid det här laget känner ni kanske igen att vårt nya sovrum ligger där i anslutning och med walk-in-closet som ni ser bredvid hänggungan. Till vänster i bild kommer sedan den gamla delen och på andra sidan hallen, till höger om sovrummet så att säga, ligger gästhuset.

Spegel HÄR. Hänggunga HÄR. Lampa HÄR.


Den så kallade Y-krokslisten hade vi tidigare innanför ytterdörren i gamla hallen och den blev superfin bredvid glasdörrarna till garderoberna. Kroken och även bänken hittar ni HÄR.


Spanade in lite fler snygga hyllor på marknaden:


Denna fina Ellos Home hittar du HÄR.

Vägghylla Berg i metall och glas HÄR.

Vägghylla Ester i lackerat stål HÄR.

Vägghylla Flix i lackad metall HÄR.

Läcker hylla från Broste Copenhagen HÄR

Rund hylla Madam Stoltz HÄRSå snygg hylla från Hübch HÄR

Liten hylla North från Bloomingville till superbra pris HÄR


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar