fredag 30 mars 2018

Långfredag, långpromenad och finfina rabattkoder

Inlägget innehåller adlinksLångfredag och vi har precis ätit en härlig sen påsklunch med ägg, sill, lax, färskpotatis, räkor och gott bröd. Smakade underbart efter en långpromenad på 2 timmar längs med havet mellan Vik och Baskemölla. Japp, idag skiner solen igen, det har slutat blåsa och snön smälter bort. Det var massor av folk ute och promenerade precis som vi så nog har folk hittat hit till Österlen alltid!


Vilken skillnad mot igår när man inte kunde ta sig ut på grund av blåsten och blötsnön....


Tack alla för glada tillrop om de nya kuddarna till trädgården, så roligt att ni gillade dem! Blev inspirerad och satte samman några nyheter och favoriter för er som är shoppingsugna och gillar att få 25% rabatt! KLICK! Gäller till och med 1/4.

Kruka, ljusstake, anteckningsblock, disktrasa, doftljus, jutematta, påslakanset, prydnadskudde, handduk, dekorationsfågel, glasunderlägg, servetter. Allt hittar ni HÄR.

Och som om det inte var nog har jag ytterligare ett kanonerbjudande. Med koden CURTAINS30 får du från och med nu och till den 1/4 hela 30% på gardiner och tillbehör HÄR.

Lite gardininspiration:


Tänk att förr var långfredagen en dag när man skulle ha långtråkigt och varken fick göra det ena eller andra.... Så skönt att det har ändrats! 

Jag önskar er en underbar långfredag med mycket god mat och godis!
Kram M <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir glad för en kommentar!