onsdag 31 januari 2018

Nya sovrummet

Inlägget innehåller annonslänkar


Ska vi kika in i nya sovrummet tycker ni? Igår fick vi upp lite tavlor men man får ju lite lätt ångest över att borra i de nyputsade väggarna så det är inte klart än. En vägg är gapar fortfarande helt tom. Funderar på en eller två tavellister där.


Här ser ni hur det ser ut med sängen där under takbjälkarna som vi gillar så mycket. Sängen och även sänggaveln är av märket Carpe Diem beds och den är så otroligt skön så ni anar inte. Det syns kanske dåligt på bild men sänggaveln är stoppad i ett mjukt ulltyg och jisses så glad jag är för denna. Det blir ju så snyggt att bädda mot en sänggavel också.ö


På bilden ovan står jag i vår walk-in-closet och tittar ut över sovrummet. Till vänster i bild ser ni en terassdörr som leder ut i trädgården bakom orangeriet. Så småningom ska vi bygga en liten terass där så vi kan ta kaffekoppen med oss ut i morgonsolen och sitta och titta ner mot havet (och golfbanan säger min man).


Snö-byråerna och sängborden från Asplund har vi flyttat med oss från gamla sovrummet. 
Denna kollektion hittar man bland annat hos Svenssons i Lammhult.
Tavlorna är våra egna foton som vi ramat in. De passade så bra in här. Ett på vår vackra strand och ett bröllopsfoto.


Inköpsställen:

Överkast Geometric Classic Collection i sammet
Ljuvlig ullpläd Firenze Classic Collection 
Zebra-mönstrade kuddar Classic Collection 

Klicka på bilden nedan för att hitta produkterna!
Avlång kudde Bali i vinröd/guld lintyg kan man köpa här.
 Rostrosa stora sammetskuddar Tine K Home köpta på House of Palladium (tror tyvärr de är slutsålda).
De fina rostrosa krukorna Cloudy från DBKD finns här.
Söta lampan Bug från PHOLC finns här.
De svarta detaljerna kommer från olika resor vi gjort.


Ännu en kär gammal tavla har kommit upp på väggen. Äntligen har vi lite mer plats för våra tavlor. Älskar målningar och tavlor som inte alla andra har. Visst är det fint och trendigt med prints (och väldigt prisvärt såklart) men man kan hitta unika tavlor på många ställen som inte behöver kosta en Picasso, hihi. Och den senaste trenden är faktiskt att nu kommer olje- och akvarellmålningar som en riktigt trendig inredningsdetalj.

Det fina höga fönstret med kupa gillar jag jättemycket, det ger en sådan karaktär till rummet. Imorgon kommer det en persienn-kille hit för att ta mått så vi kan få upp lite mörker- och insynsskydd också...


Idag satte jag i ett par trollhassel-grenar i den stora urnan och fäste några fina fjäderblommor i.

Nu ska jag strax iväg och fixa mina naglar. Det ska bli extra skönt och välbehövligt efter allt målande. Blev inspirerad av fjädervipporna och tror jag ska gå på en liknande färg. Känner för vårligt rosa!

Kram M <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar