torsdag 25 januari 2018

Mer från nya gästrummet

Inlägget innehåller adlinks

.... eller tv-rummet, eller mysrummet eller vad vi nu ska kalla det?

Vi flyttar runt så mycket här hemma just nu så man vet knappt vilket håll man ska svänga ner benen på morgonen eller i vilket rum man vaknar! Har sovit i ett av gästrummen ett tag nu på grund av målningen men nu var vi tvungna att bryta elen där så då fick vi flytta tillbaka till gamla sovrummet igen...

I helgen fixade vi lite mer i detta rum och jag tänkte ni skulle få kika in lite:Listen på bröstpanelen/sänggaveln är uppe och vi har även satt upp sänglamporna igen.


Skönt även att få upp gardinerna och kunna dra för på natten...  


Spegeln är uppe och så gjorde vi en liten "Family Wall" bredvid med våra bästa. Ny golvlist också förresten!Mysigt i detta lilla kryp-in. Överkastet som heter Elma hittar ni här. Solspegeln som ju ska ha ett spegelglas (denna är trasig så vi har en till) hittar ni hos Solhem Inredning. Och ytterligare ett tips: Solhem Inredning har med koden phwhi just nu 15% på allt från coola House Doctor! Gäller till och med 28/1-18.


En tavla spikades upp för att få en känsla. På väggen till vänster ska tv:n upp och sen är min tanke att bygga en tavelvägg runt omkring för att "trolla" bort den lite. Snö-byråerna flyttar med oss in i nya sovrummet och ersätts av den vi har i hallen. Där kommer något nytt :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar