lördag 5 januari 2019

Julen undanplockad och vad rent det blev

Inlägget innehåller annonslänkarIdag har vi städat undan julen här hemma i Casa Vik. Först hade jag tänkt att bara ta granen men sedan gick det av bara farten och stjärnor, adventsstakar och pynt åkte ner i sina kartonger. Passade på att rensa bland sådant vi inte använt på några jular och sorterade i olika lådor så man lättare ska kunna hitta och packa upp när det blir dags igen nästa jul. Ordning och reda. Så skönt.


Jisses så rent och fräscht (och stort) det blev när julgranen försvann. Hur mysigt det än är med granen så tar den ju ändå upp en ganska stor yta. Det är väl det som är charmen att längta så på hösten tills man julpyntar men sedan är det rätt skönt när det är som vanligt igen!


Vi får väl se om vi saknar ljusstakarna och stjärnorna när det blir mörkt. Men utebelysningen får sitta ett tag till - den vill jag absolut inte ta bort ännu. 

Passade även på att byta ut de vinröda kuddfodralen mot dessa i rostig ton igen. Gillar verkligen den här färgskalan jättemycket.


Här ser ni förresten en del av mannens julklapp från mig. Superfina kristallglas som matchar vår karaff perfekt. 

Glasen hittar man här. 30% rea just nu, det var väl typiskt...
Karaffen JfK finner man här. Även den på 30% just nu.


Visst är de fina ljusstakarna som står på soffbordet!? Finns här

Åh, ikväll är vi ett gäng grannar som ska iväg på en 8-rätter avsmakningsmeny med tillhörande viner på en restaurang i Simrishamn. Det ser jag verkligen fram emot. Gissar att man kommer vara ganska mätt och lite salongsberusad inatt...

Kram M <3

Inga kommentarer: