tisdag 22 januari 2019

Silver, krom och rostfritt är en av årets trender

Inlägget innehåller annonslänkarHoppas ni har en finfin tisdag! Idag fortsätter vi trendspaningen 2019 och en av dessa är att krom, silver och rostfritt är den absolut hetaste metallen i år.

Detta är ju "kalla" metaller men så snyggt, fräscht och tilltalande. För att intrycket inte ska bli just för kallt så balansera upp med mycket gröna växter eller snittblommor, varma kulörer på textilier och ljus, detaljer i trä och korg samt mjuka material som sammet och linne.

Bli nu inte förskräckt om ni redan har mässing och guld i hemmet. Det går absolut att kombinera! Här kan ni läsa mer om hur man bäst gör detta.

Här nedan hittar ni det senaste när det kommer till detaljer i krom, silver och rostfritt. Ni hittar direktlänkar till föremålen nedanför.

Ha en riktigt bra dag kära följare!
Kram M <3
This post contains adlinks from Adviral1. FASHION CASE JANNI OLSSON DELÉR IPHONE 8 PLUS MARBLE SHELLS / 2. SNÄCKA PÅ STATIV / 3. DESIGNERS GUILD KUDDE CAPTAIN THOMAS BROWN´S SHELLS SEPIA / 4. Kama Sutra badsalt - Treasures of the Sea / 5. Mässingsfat med snäckform / 6. Concha krok / 7. PRINT SNÄCKOR

Inga kommentarer: