måndag 15 oktober 2018

Hur vill du inreda sovrummet del 1- Hotellkänsla

Inlägget innehåller annonslänkar


Så härligt att vakna till ännu en solig och varm höstdag! Jag jobbar och håller samtidigt på att tvätta lite så jag springer mellan kontoret i gårdshuset och tvättstugan och in i vår walk-in-closet för att hämta galgar. Var tvungen att stanna upp lite och bara njuta av solen som strömmar in i sovrummet. Det blir ett så fint ljus från det höga fönstret med kupan.


Matta HÄR, pläd HÄR, överkast HÄR, hänggunga HÄR, lampa HÄR (10% rabatt just nu).

Den här veckan tänkte jag att vi skulle titta på några olika stilar för just sovrum. Vi börjar med hotellstilen som står på önskelistan för många.

Det som generellt karakteriserar denna stil är en välbäddad säng, mycket textilier, gärna i sammet och satin, mjuka mattor och dämpade kulörer.
En sänggavel känns lyxigt och skapar en trygg och ombonad känsla och är nästan ett måste för att skapa hotellstilen. Denna i sammet, finns i mörkgrått och svart, till superbra pris HÄR.


Påslakan i mjuk satin passar extra bra när man vill skapa hotellkänsla. Detta i en underbar bränd ton som verkligen passar bra nu på hösten. Du hittar det HÄR till kampanj just nu.


Klassiskt vitt och fräscht. Vem vill inte krypa ned i detta? Finns HÄR på kampanj just nu.


Gillar du mönster så tänk på att gärna välja lite dämpade kulörer om du vill skapa hotellkänsla. Detta i en vacker gråbrun ton i egyptisk bomullssatin från Gant. Finns HÄR och även detta på kampanj.


Ett lyxigt överkast är ett måste när man vill skapa hotellkänsla. Gärna i tung mjuk sammet som du med fördel viker ned en bit mot sängkanten. Detta i en varmgrå vacker nyans. Finns HÄR på kampanj och i flera färger.


Ett sammetsöverkast i varm beige sammet är vilsamt och fint. Du hittar det HÄR på kampanj.


En vacker pläd som du placerar i fotändan av sängen blir pricken över i:et. Tänk på att om du vill skapa hotellkänsla ska du vika pläden slätt! Denna i tunn marinoull finns HÄR på kampanj i flera färger.


Välj gardiner med tungt fall som med fördel får glida ut en bit på golvet. Dessa i sammet skapar den perfekta hotellrumskänslan. Finns HÄR på kampanj i flera färger och längder.


I sängen bullar vi upp med massor av härliga prydnadskuddar i mjuka material. Luta dem mot sänggaveln och välja gärna ett udda antal. Du kan t ex placera dem 3-2-1 framför varandra. Denna i den oerhört populära färgen i höst - senap. Finns HÄR på kampanj och i flera färger.


Låt gärna en av prydnadskuddarna vara rund! Motsatsförhållanden är alltid vackert. Denna skönhet i sammet hittar du HÄR på kampanj.
En mjuk matta som får ligga under en del av sängen känns underbart att sätta ner fötterna på och skapar också det där lilla extra i sovrummet. Denna i viskos har en fin lyster och finns HÄR på kampanj.


Denna snygging med fransar finns i flera färger HÄR på kampanj.


Om man har plats är en stol eller fåtölj perfekt inredning för hotellkänsla. Perfekt att kunna slänga kläder eller sängkläder i också. Denna i en mjuk dimrosa färg finns HÄR.


Har man inte plats med en fåtölj kanske en sittpuff kan vara ett alternativ. Denna är super-prisvärd och finns i flera färger HÄR.


Addera slutligen en vacker spegel, några få inredningsdetaljer och tavlor du tycker om och självklart en eller flera gröna växter. Glöm för all del inte belysningen - allmänbelysning som går att dimma ned, sänglampa, en bordslampa eller golvlampa och gärna någon levande ljuskälla för maximalt med myskänsla.

I veckan kommer du att hitta fler stilar för sovrummet så glöm inte att kika in!

Ha en riktigt fin måndag! Kram M <3


Inga kommentarer: