söndag 7 oktober 2018

Underbar brittsommarhelg

Kikar in om en liten stund innan det är dags att förbereda kvällens middag. Vi tänkte laga en stor smarrig fiskgratäng, fick en sådan längtan efter det.

Nyss hemkomna efter en helt underbar promenad i det fina höstvädret. Jag bara älskar att bo på denna plats på jorden. 200 meter bort från vårt hus så går man genom de vackraste äppellundar man kan tänka sig. Det är så otroligt fint just nu med alla äpplena på träden och löven som börjar skifta i gult, rött och brunt.


100 meter längre fram kan man välja om man vill gå till havet eller in i skogen. Solen var varm och mjuk denna eftermiddag och kastade långa skuggor på marken.


De här bilderna kan verkligen summera helgen för det har varit ett helt fantastiskt väder. Igår satt vi till och med ute på terassen och åt lunch i solen! Idag har vi så smått börjat städa undan inför vintern och burit in de flesta kuddar och dynor till loftet ovanpå kontoret. Vi har en del om man säger så...

Fåglarna hade haft party i lilla pergolan och kalasat upp de flesta vindruvorna men några klasar blev kvar till oss tack och lov. Åh, det är samma visa varje år. På en speciell dag så är det fågel-partaj och då äter de upp rubb och stubb över en natt. Men i i år hade vi tydligen ganska mycket för, som sagt, några lämnades kvar till husägarna. Tack för det.


Ni glömmer väl inte att idag är det sista chansen att höstshoppa med 20% hos Jotex
Använd koden LOVEAUTUMN och du får 20% på en hel order* Det finns otroligt mycket fint just nu så ta ett titt.

* kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden

Ha en fortsatt fin söndag så hörs vi imorgon!
Kram M <3Inga kommentarer: