tisdag 16 juli 2019

Tipsar om fina utemöbler på rea

Inlägg i samarbete med Soffadirekt

Hej på er bloggvänner! Idag vill jag tipsa om en riktigt bra rea på utemöbler och tillbehör hos Soffadirekt. Man hittar massor av snygga matgrupper, soffgrupper, stolar, bord, soffor med mera ur årets sommarkollektion. Fyndläge med andra ord.

Det är ju nu man ska köpa utemöblerna när sommaren fortfarande ligger lång och härlig framför oss och dessutom till nedsatt pris.

Här nedan visar jag några av mina favoriter som är på rea (alla möblerna är direktlänkade).


Älskar den här romantiska matgruppen med ett runt bord i vitkalkad teak med härliga stolar i konstrotting med tillhörande dynor. Runda bord är ju så mysigt tycker jag och det är faktiskt bevisat att samtalen flödar lättare vid just runda bord.En modern och stilren matgrupp som passar det moderna huset och balkongen. Bordet har en grå skiva som ser ut som betong och svarta ben som blir en snygg kontrast. Gillar de svarta stolarna med rygg och sits i flätat rep.Ett riktigt kap är denna soffgrupp som är både modern och klassisk på samma gång! Soffa, två fåtöljer och bord med glasskiva för bara 3495 kronor. Materialet är konstrotting så gruppen passar både utomhus och inomhus.Klassisk och modern på samma gång är denna soffgrupp i vitt och grått. Materialet är aluminium och polywood som är återvunnen plast som liknar trä - bra miljöval! Dessutom vädertåligt, vattentåligt och underhållsfritt - perfekt.Parasoll på hela 3 m finns i flera färger. Gillar att det är frihängande och flexibelt.


Det här var endast en liten bråkdel av allt som finns på rea så kika in till Soffadirekt på direkten!


Kram M <3

Inga kommentarer: