tisdag 9 oktober 2018

Adventskalendrar för vuxna

Inlägget innehåller annonslänkarFlera år i rad har jag unnat mig någon typ av adventskalender i december. Att räkna ner till julafton med en kalender är ju bara hur mysigt som helst! Varje morgon blir lite roligare när man har en ny lucka framför sig att öppna.

Skönhetsprodukter, te, choklad, kaffe, lakrits, godis... Vad ska man välja? Jag tror det får bli minst två i alla fall. Eller tre. För det är jag värd.

Nedan listar jag ett antal adventskalendrar som gör nedräkningen till dopparedagen både lite mysigare och lite lyxigare!

Klicka på länkarna för att komma direkt till kalendern för att beställa!


Teadventskalendern innehåller 24 olika sorters ekologiska och KRAV-märkta lösviktsteer. Till varje tesort får du en trevlig liten berättelse, och i häftet som följer med får du instruktioner för att kunna brygga varje kopp till perfektion. Där finns också tips, tricks och information om te. I årets tekalender hittar du röda, gröna, svarta, vita och örtteer, och smakerna varierar från blommigt till kryddigt och allt däremellan.

Varje lucka innehåller 5 gram te, vilket räcker till en kopp starkt te eller två lite svagare. Vissa teer tål även att bryggas upp till tre gånger på samma teblad. KLICK.


Ett måste för doftljusälskaren är denna adventskalender från Yankee Candle. KLICK.


Ännu en doftljuskalender med små doftljus från välkända Yankee Candles. KLICK.


Denna hade jag förra julen och den är beställd även i år! Fylld med 24 lyxiga Rituals-produkter för en ny överraskning varje dag. KLICK.


Ytterligare en riktig favorit hos mig är Johan Bülovs Lakritskalender. Fylld med 24 lyxiga lakrits-överraskningar som verkligen sätter guldkant på varje dag! Denna adventskalender tar dig med på en 24 dagar lång smakupplevelse med olika, spännande sorters lakrits. Bakom varje lucka väntar en överraskande smakkombination med ingredienser valda med omsorg. KLICK.


Denna kaffeadventskalender bjuder på en ny kopp kaffe att avnjuta varje dag i 24 dagar. 
Kaffekalendern innehåller 24 st kaffekapslar med olika innehåll och smak. Kapslarna innehåller kaffe från jordens alla kanter, med smaker som handplockats för en spännande och varierad kaffeupplevelse. Kalenderns kaffekapslar är Nespresso-kompatibla. KLICK.


Vingummi-kalendern från Wally and Whiz bjuder på 24 härliga överraskningar åt finsmakaren och godisfantasten! Dessa vingummi innehåller endast naturliga smaksättningar och är fri från både gluten, laktos och djurprodukter. En godiskalender som passar de flesta helt enkelt!
Denna stora adventskalender har en väldigt elegant design i mörkblått med gulddetaljer. Varje lucka fungerar som en liten låda som dras ut, innehållandes varsin förseglad påse. Varje påse innehåller 11 g gourmet-vingummi med smaker redo att bjuda på julstämning! KLICK.


Essies lyxiga adventskalender innehåller allt och lite till - lack i olika nyanser av juligt rött, vårdande och stärkande baslack, minilack i olika härliga färger och deras bästsäljande gel couture top coat. En favorit per dag livar definitivt upp vintermörkret! KLICK.


För alla som älskar hudvård och make-up av alla de slag. Cliniques adventskalender bjuder på 24 olika skönhetsupplevelser. KLICK.


Ännu en lyxig skönhetskalender från ASOS. Kalendern innehåller produkter från olika varumärken för hår, hud och ansikte. KLICK.Denna te-kalender är ett riktigt budgetalternativ och levererar 24 olika tepåsar med sina 69 kronor. För er som vill hålla i julpengarna är det här ett tips som återkommer år efter år. KLICK.


Kalendern från BubbleT innehåller en blandning av bad- och kroppsvårdsprodukter. Här hittar du duschgelé, skrubb, badbomb, badolja, badsalt, handkräm, kroppskräm och gelé-tvål. Alla produkter innehåller eteriska oljor, te och extrakt från gojibär som har en unik blandning av antioxidanter som ger näring till alla hudtyper. KLICK.


Till Kaffekalendern har man valt ut det mesta av det bästa, från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt, och så har man toppat med några smaksatta favoriter. Här samlas klassisk rostat kaffe med exotiska smaker som kokos och krusbär - perfekt för kaffeälskaren! Kaffet är bryggmalet och funkar finfint i en vanlig kaffebryggare, eller i droppställning.

I varje kaffepåse finns det 21 gram kaffe, det räcker till tre koppar. KLICK.

Hittade ni någon favorit?

Kram M <3

Inga kommentarer: