söndag 15 mars 2015

Hos nya Apotekarns och soft söndag

Idag njuter vi av en lugn och skön söndag hemma. Vi har ätit så god (och mycket!) mat både i fredags och igår så det känns som om man nästan ska spricka... Fantastisk skrei med himmelsk sås och väldens största chokladmousse på Röken i Simrishamn i fredags. Igår gjorde vi hjortfilé med jordärtskockspuré och murkelsås och är ni intresserade av receptet så finns det på min systerblogg Tildas Kök & Vin :)



Och efter det klämde vi i oss en hel del chips och ostkrokar. Är det Mello-festival så är det! Skulle verkligen behöva träna ordentligt men min arm är helt paj, vet inte riktigt vad som hänt... så får nog hoppa styrketräning idag i alla fall. Kanske en promenad senare. Men det är så himla kallt ute. Nu vill man ju ha sol och vår och kunna fixa i trädgården.
Så lite tröttmössa idag och det lär bli några koppar kaffe. Det är en sak som är säker. Ljuvlig bukett med tulpaner, anemoner och vide på soffbordet.



Igår var vi även en sväng om nya Apotekarns i Simrishamn. De har öppnat för säsongen igen och med nya underbara miljöer och delvis nytt sortiment. Mycket fina saker och är ni på Österlen är detta ett självklart tips. Porslin, keramik, möbler, krukor, inredningsdetaljer, utemöbler, växter mm mm.
Till påsk öppnar Caféet och de har världens godaste pizza men även fika och annat smaskigt.






Inga kommentarer: