torsdag 30 januari 2020

Trendigt i vår - Skapa balans genom att kombinera olika material

I samarbete med Solhem Inredning



Bord NATURE

Nyfiken på hur inredningstrenderna ser ut för våren och sommaren?

2020 är året då vi mer än någonsin strävar efter balans och harmoni i hemmet. Vi lyssnar inåt och vi använder gärna verktygen inom Feng Shui när vi inreder. 

En av tankarna inom Feng Shui när man inreder är att man vill skapa balans genom att kombinera olikheter. Rått mot mjukt, kantigt mot runt, högt mot lågt, blankt mot matt och så vidare. Kontraster som jag pratat om så många gånger som skapar den där harmonin vi eftersträvar i inredningen.

Vi väljer också material som är olika; linne, jute, mocka, keramik, rotting, metall, trä och betong och gärna med en tydlig struktur.
Naturmaterial som bara blir vackrare med tiden.

Ett trendigt ord vi svänger oss med i inredningsvärlden är att vi nu inreder med taktila material. Vad menas då med detta? Det är material som inte är vackra bara för ögat utan de tilltalar även våra övriga sinnen. Lite enkelt kan man säga att man inte kan låta bli att dra med handen över ytan. Exempel är sammetsmjukt, ribbat och räfflat.

Danska House Doctor som man hittar hos Solhem Inredning ligger i framkant när det gäller ovanstående och vår- och sommarkollektionen präglas av en återhållsamhet. Rått och raffinerat i kombination med det subtila och mjuka - det är så man skapar balans och harmoni! 

Jag gillar verkligen House Doctors nya kollektion och tänkte visa några av mina favoriter.
Alla produkter är direktlänkade.
















Skål HANDS i vit marmor

Keramik kommer starkt som inredningstrend. Vackert att kombinera olika former och kulörer.
En sirlig växt i en ruff kruka - makalöst vackert om du frågar mig.


Loungestol NATUR


Hoppas du blev lika inspirerad som jag blev!

❤❤ M ❤❤




Inga kommentarer: