fredag 10 januari 2020

Inredningsdetaljer som piggar upp utan att man blir ruinerad

Inlägg i samarbete med Homeroom







Känns hemmet lite tomt och tråkigt efter att julen plockats bort? Det är du verkligen inte ensam om och vi är vid den tidpunkt på året då vi ofta vill förnya och förändra.

Samtidigt vet vi ju att januari kan vara en ganska tuff månad ekonomiskt efter julen så därför tänkte jag visa några exempel på inredningsdetaljer som enkelt får ditt hem att kännas nytt utan att det kostar skjortan. Alla produkter är dirkektlänkade.







Superinne just nu är just sådana här ansikten. Finns i både vitt och svart.




Ett tips är att det passar superbra i ett badrum!




















Eller faktiskt var som helst när jag tänker efter...



Vi är hemma efter ett härligt dygn tillsammans med ett gäng goda vänner. Igår eftermiddag träffades vi hemma hos ett par vänner som flyttat in i en ny lägenhet i Lund för en fika. Därefter tog vi tåget till Malmö och åt middag på La Bonne Vie vid Davidshallstorg. Jag åt en av de goda Bergtunga-rätterna jag ätit med en helt gudomlig sås och jordärtskockschips. Måste testa något liknande hemma.

Kvällen fortsatte med att vi såg Skönheten och Odjuret på Malmö Opera. SÅ himla bra! 
Sen tog vi tåget till Lund igen och fortsatte kvällen med ost och vin och massa skratt och prat. Helt fantastiskt att bostadsrättsföreningen hade tre lägenheter man kunde hyra för en liten peng att övernatta i och imorse blev det rena hotellfrukosten hos vännerna. Lyxigt värre.

Idag är man lite trött men det är ju FREDAG!
Kram M ❤






Korg / Taklampa / Bordslampa / Gardin / Sidobord / Byrå / Kruka / Fäll / Pläd / Knopp / Vägghylla / Kuddfodral

Inga kommentarer: