torsdag 9 augusti 2018

Spa-bad och kantarellpaj

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej hej i värmen! Termometern på mitt kontor visar 28,3 grader och det går nästan inte att jobba.... Hjärnan känns som mos och svetten lackar. Måste fråga chefen om jag får lite ledigt, haha.

Igår kväll satt vi åter ute i den ljumma sommarkvällen och käkade på terassen. Mannen fick tag i kräftor och vi provade både omkokta kinesiska och svenska. Mums.


Jag lagade den där kantarellpajen jag hintade om i förra inlägget och den blev sååå god! Receptet finner ni på min andra blogg: Tildas Kök & Vin.

Precis när vi ätit klart drog världens oväder in över oss. Nästan tropiskt med slagregn, storm och åska. Vi hann precis rädda in alla dynor och kuddar och porslin innan det brakade loss. Fascinerade stod vi i fönstret och bara tittade på hur regnet piskade och blixtarna lös upp himlen.


Så igår blev det ingen kvällsbad utan jag la mig i soffan och tittade på Allsång på Skansen på Play och det har ju inte hänt på jag vet inte när. Lite mysigt ändå faktiskt.


Vårt spa-bad är annars sommarens bästa pryl. Det är helt underbart att ta svalkade dopp både dag och kväll. Här en bild från tidigare i veckan när vi myste till det lite extra. Så fint när man tänder ljusslingorna och solcells-lamporna har tänts.

Passar på att påminna er om att ni får 20% rabatt på alla sådana här spa-bad från Coolest med koden sandblomman till och med den 31/8 2018. Priserna är redan nedsatta så med min extra rabatt blir det ett superbra pris.

Väntar på leverans av ett spännande samarbete som ni ska få se längre fram så måste hålla mig hemma ett tag till - sen blir det nog stranden. Puh....

Sugen på ett nytt mobilskal? Med koden 20OFF får ni 20% rabatt på dessa läckerbitar. Åh, vill ha både en och två och tre sådana :-)This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11. / 12. / 13. / 14.

Inga kommentarer: