lördag 15 juli 2017

Pizza på Kronovall och förlovningsdag

Igår hade vi förlovningsdag. 6 år sedan vi förlovade oss här dem första sommaren i Casa Vik. Då hade vi planerat att byta ringa på Knäbäckshusens vackra strand men det regnade horisontellt och blåste värre än storm så det fick bli hemma i soffan och det gick finfint det också :-)

Vi bestämde att vi skulle äta lunch på Kronovalls Slott igår. Det är ju så vackert där och det var där vi gifte oss för två år sedan så det passade bra denna dag.


I det gamla stallet har de servering och gör supergod pizza bland annat. Det blev dagens lunch och vi satt framför stallet med slottet framför oss och njöt i solskenet. Sedan gick vi bakom slottet där de hade en liten skulpturutställning. Bland annat denna klänning som var gjord av hönsnät. Sååå läcker.Så gick vi genom de snidade järngrindarna igen. Vandrade hand i hand längs grusgången där vi gick den 29 maj 2015. In i parterren där vigdes och på skoj sa vi JA till varandra igen. Det kändes så starkt och fint. Nu och för alltid. Så mycket har hänt sedan bröllopet så det känns som mycket mer än två år sedan. Vi fick ju ett bonusliv ihop och det är något jag ofta tänker på. Jag försöker välja glädjen och tacksamheten före oron att något ska hända igen. Tänka att varje dag är unik och göra något bra av den.


Vi åkte hem och drack bubbel mitt på eftermiddagen. Victoria Rosé passade lite extra bra denna kronprinsessans födelsedag och den var riktigt god. Kan rekommenderas. Speciellt som en aperitif med lite jordgubbar bredvid.

Lite senare slank det ner blinier med löjrom och en kantarelltoast och så äkta champagne.  En helt underbar dag helt enkelt. Och det gjorde inget att även denna kväll blev det ösregn och vi fick sitta inne i soffan istället för under vinrankorna i pergolan som vi planerat ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar