söndag 9 juli 2017

Casa Vik i Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad

Hallå sköna soliga söndag! Här sitter jag och läser Sydsvenskan :-)

Var ju tvungen att köra iväg och köpa en hederlig gammal pappersdagstidning idag! Minns ni att jag berättade att en journalist och en fotograf var här hos oss för några veckor sedan för att göra ett reportage åt Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad?


Idag publicerades artikeln i Hemma-delen (igår kunde man läsa den digitalt på Himma.io). Det blev ett jättebra reportage med fina bilder. Lite speciellt att läsa om sig själv när någon annan skriver men man reflekterar samtidigt över vilket härligt och rikt (då menar jag inte rik på pengar) liv vi lever trots att det varit en hel del motgångar på vägen de senaste åren.


Jag är så oerhört tacksam att vi bor just här. Att vi hittat lugnet och glädjen och att jag vågade ta steget att starta eget. 

Tänker också på hur mycket vi fixat i vårt lilla casa för att det skulle passa att bo här permanent och få det (nästan i alla fall) som vi ville. Nu startar ju snart ett nytt projekt med att bygga ut och bygga ihop gästhuset med det stora huset. Det ska bli fantastiskt roligt (och jobbigt såklart....) och den där sista biten för att huset verkligen ska passa oss.
2 kommentarer:

 1. Hej! Ni har ett så vackert hem. Blev ett jättefint reportage. Och inspirerande. Ha en skön kväll.
  Kram Helene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Så glad jag blir att du tycker så.
   Varm kram Marie <3

   Radera