tisdag 18 juli 2017

Konsert med Norah Jones på Sofiero och hotellövernattning

Fler än jag som sitter och undrar vart sommaren och den riktigt sköna värmen har tagit vägen? Idag hade det utlovats sol och cirka 20 grader, vilket man får vara rätt nöjd med, men någon sol har jag ännu inte lyckats fånga och tempen vill inte upp mer än till 17 grader...

Vi startade dagen med en skön powerwalk till Knäbäckshusen och Rörums strand och det var i alla fall lagom temp för denna aktivitet. Jag blir alltid lika hänförd över hur vackert det är när man kommer fram till stranden. Idag såg vi flera som badade trots att vattnet kändes iskallt. Några glada damer, en yngre man och en man med sina hundar tog sig ett dopp.

Jag har nyss varit och hämtat ut paket på posten samt köpt lite nya blommor, både till trädgården och inomhus. Ska visa senare om ni vill.

Den här damen har varit ute på en liten tripp minsann. Tuffat runt på olika tåg runt Skåne för att ta mig till Helsingborg för möte med bästis. Vi hade nämligen bokat biljetter till Norah Jones konsert på Sofiero i söndags.

Hade sett framför oss hur vi skulle sitta i gräset i kvällssolen och dricka vin och ha picknick. Tyvärr var vädergudarna inte på vår sida denna dag och när vi kom fram till Helsingborg ösregnade det och blåste hur mycket som helst.

Så det blev till att öppna bubbel, dricka vin och äta ost på hotellrummet istället och det gick bra det också! Vi tog buss ut till Sofiero och då hade det slutat regna, solen kom fram och det var riktigt skönt. Vet inte hur det gick till men vi hamnade hur långt fram som helst och kunde se superbra!


Norah Jones har verkligen en speciell och häftig röst. Gillar hennes jazziga stil och har lyssnat mycket på henne genom åren. Jag undrade lite hur denna musik skulle funka live på ett ställe som Sofiero och det gick alldeles utmärkt.

Härligt gung och hon hade publiken med sig. Jag gillade speciellt när hon tog gitarren och gjorde ett par riktigt bra poplåtar.Vi bodde på Marina Plaza som ligger precis vid Knutpunkten så läget är perfekt. Bra och snyggt rum. Fint och stort badrum med många speglar och en hel drös med små produkter. Många elkontakter och placerade bredvid speglarna. Gillas!


Vi gillade också den stora loungen med många soffor och fåtöljer där man kunde slå sig ner. Puben Bishops Arms låg med ingång från hotell-loungen och det var perfekt denna regniga dag!God frukost med mycket att välja mellan. Supergod äggröra, knaperstekt bacon, pannkakor, våfflor, varma croissant. Mmmmmm.

Knäppte några suddiga bilder från frukostmatsalen. Så snygga färger med den mörkt gråblå väggen till svart och mässingsdetaljer! Till inspirationsmappen :-)Lite senare i eftermiddag tar vi nog cyklarna för ännu en tapas- och vinkväll på Djupadal, Österlens Golfklubb. 

Hörs snart igen!
Kram M <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar