fredag 21 juli 2017

Belysning i trädgården - foton från blåtimmen

Så blev det fredag igen och vi har haft goda vänner över på en fika. Alltid trevligt och lättar upp en regnig sommardag. För tusan alltså, sicket trist väder. Regn, regn, regn... När ska den riktiga sommarvärmen behaga dyka upp?

Äntligen har en sushi-restaurang öppnat i lilla staden (Simrishamn) och vi var förstås nyfikna på att se vad Yolo by the Sea hade att erbjuda så vi passade på att äta lunch där idag när vi ändå skulle in och handla. Jättefin fräsch lokal som tidigare var Strandpaviljongen och jag kan tänka mig hur mysigt det är att sitta ute på trädäcket med utsikt över vattnet och stranden när det är fint väder!

Jag tänkte att jag skulle visa några bilder från vår trädgård på kvällen! Fotade lite i den så kallade blåtimmen, precis när det skymmer och här nedan ser ni resultatet.


Smidesmöblerna och mosaikbordet från Apotekarns har flyttat till ny plats under valnötsträdet. Här kan man njuta av kvällens sista solstrålar. I gruset i halvcirkeln ligger spotlights som lyser upp trädet underifrån. 
Älskar vår fontänskål när ljusslingan tänds på kvällen. Ja, jag älskar alltid fontänen men det är något alldeles speciellt i kvällsljus.


I stora pergolan har vi virat två ljusslingor runt armeringsjärnen. 


Även lilla pergolan har ljusslingor virade kring armeringsjärnen.


Våra vinrankor börjar slingra sig riktigt fint där uppe i '''taket". 


Små papperslyktor ger en mysig stämning. 


Har ni sett så fin kransveronikan är?! Den har verkligen vuxit till sig och blivit hög och ståtlig. Extra vacker i skymningen då den skiftar i lila/silver/blå toner.


Magiskt.


Solcellslampor från Clas Olsson i odlingsbäddarna.


På bordet i vår lounge står ett par vita solcellslyktor från Clas Olsson. Vackert ihop med en liten enkel ros i en vas. Står precis utanför terassdörrarna i vårt sovrum så det blir en vackert blickfång på kvällen.

Maken kom precis in med ett glas Chablis till mig här på kontoret. Det är visst fredagskväll :-)
Kram och Happy Friday!
<3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar