lördag 1 juli 2017

Besök på Olof Viktors och Eklaholm

Jo, det blev tyvärr så att meterologen hade helt rätt för en gångs skull. Flera dagar med regn och rusk nu. Rena höstvädret ju....

Men, men, man får göra det bästa man kan av sådana dagar och tänka att det är bra för gräsmattan och för alla växter ute i trädgården.

Sonen är på besök och vi har hur mysigt som helst så jag klagar faktiskt inte. I fredags bakade vi kanelbullar och herregud så gott det är :-) Mycket fika blir det.Igår tog vi en liten tur med bilen här på Österlen. Vi började med ett stopp på mysiga Olof Viktors och det är ju alltid mycket gott och mycket trevligt. Det var fullt av folk som var fika-sugna denna regniga dag så det var knappt att vi hittade något bord.

Jodå, det gjorde vi såklart och vi satt ute i glasverandan som är så mysig och somrig med sina spröjsade fönster och fönsterbrädor fulla av pelargoner.

Vi käkade den helt otroligt goda mackan som dignar av kräftstjärtar, ägg och chili-aioli och den kan verkligen rekommenderas. Så. Himla. God.
Sen styrde vi kosan mot Karl Fredrik på Eklaholm som ligger på samma väg några kilometer bort. Ett ställe jag velat besöka ett tag och nu äntligen blev det av.

Alltså, vilket mysigt ställe! Massor av blommor, krukor, inredning och vintage-prylar. Kan varmt rekommenderas även detta.

Hittade något jättefint som jag ska installera här hemma och som jag lovar att ni ska få se snart.Bilder karlfredrik.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir glad för en kommentar!