måndag 26 oktober 2015

Det antika olivolje-kruset har flyttat inomhus

I helgen när vi höstade i trädgården passade vi även på att flytta in det antika olivolje-kruset som stått på terassen i sommar. Här kan du läsa mer om kruset. Det är köpt hos Apotekarns.

Det stora kruset har nu fått en vinterplats i vardagsrummet och det blev hur fint som helst! Den vackra patinerade ytan gick nämligen perfekt ton-i-ton med linnegardinerna och kuddarna i soffan.

Lerkruset tillför rummet mer av jord-elementet vilket ger en varm och mysig känsla. Mer om de olika elementen, enligt Feng Shui, hittar du under kategorin "Feng Shui".




Igår åt vi en fantastisk brunch på Ystad Saltsjöbad. Detta kan jag verkligen rekommendera om ni vill göra något mysigt en söndagseftermiddag. Vacker miljö och så otroligt mycket god mat. Ingen risk att man går därifrån hungrig kan jag lova! Bara dessertbordet. OMG..... Väntelistan är rätt lång så tänk bara på att boka i god tid, flera veckor i förväg.

Har sällan varit så mätt som efter detta. Vi var tvungna att ta en promenad på kvällen för att lätta lite på tegelstenen som låg i magen, haha. Vandrade längs med vackra äppelodlingar ner till havet och fick en dos Österlensk solnedgång på köpet.


Inga kommentarer: