fredag 3 december 2021

En galet fin granitskiva till vårt sideboard
När man blir så där nöjd....
Så där extra lycklig när något blir ännu bättre än vad man vågat hoppas på.
Ja, då är det himla härligt måste jag säga :-)

Vårt vitrinskåp eller skänk eller sideboard (kärt barn har många namn) har nämligen blivit med en sagolikt vacker granitskiva.
Jag tyckte jättemycket om skåpet tidigare men med granitskivan blev det en unik möbel.

Detta är ett riktigt bra tips om man vill hotta upp en möbel och göra den till sin egen design; ett sängbord, ett soffbord, en skänk, ett sideboard... möjligheterna är många. Idag finns det så många snygga material och modeller att välja på när det gäller stenskivor (finns ju andra material också såklart).Ser du hur snygg ihop med golvet också? Allt harmonierar så bra och mitt inredningshjärta det slår volter. Materiella ting, javisst, men det kan man väl få vara tacksam över det med?Vi har ju flammad/grovhuggen granit på våra bänkskivor i samma rum och även på fönsterbrädorna så vi var ute efter något i samma stil men ville ha en skiva som var slätare till detta. Bänkskivor och fönsterbrädor har vi beställt tidigare på Granitfabriken i Oxie så det blev ett naturligt val att vända sig till dem igen. Så proffsiga och vi hittade precis vad vi var ute efter.Så vackert "liv" i granitskivan. Det är så kul att styla ovanpå skåpet nu med den nya skivan och nu går stylingen såklart i julens tecken. Underbart doftljus från HM Home.
Idag väntar faktiskt en lunchdate med mannen på restaurang minsann. 
Sen ska det inhandlas mat inför helgen där planerna ändrades och vi stannar hemma pga inställt kalas. Lite nya blommor står också på inköpslistan och en ny glödlampa till adventsljusstaken. 

Ser redan fram emot att sätta mig med ett glas vin framför kaminen framemot kvällen.

Happy Friday!
Kram M


Inga kommentarer: