måndag 16 mars 2020

En god och personlig present med posten

Inlägg i samarbete med Godisboxen




Vilken annorlunda måndag man vaknade upp till. Det känns som hela världen är satt på paus och Corona-viruset är det enda man pratar om. Man stänger ned mer och mer i vårt samhälle och folk bunkrar mat och förnödenheter. Jag undrar hur detta ska sluta? Kommer vi behöva isolera oss helt? Tar maten slut? Finns vårdplatser till dem som behöver? 

När kan man börja umgås med släkt och vänner igen? Hur blir det med kalas, födelsedagar och mottagningar som man sett fram emot? 
Många är ledsna och sitter ensamma och är oroliga dessa dagar.

När man inte kan överlämna ett fysiskt paket kan man ju faktiskt skicka ett paket med posten och jag har ett väldigt fint tips på en både personlig och god födelsedagspresent. Nämligen en godisbox!


Det här är ju också ett sätt att skicka en liten hälsning eller krya på till nära och kära eller någon som behöver lite extra uppmuntran i dessa Corona-tider.

Hur går då detta till?
Jo, man klickar in sig på Godisboxen.se och där kan man välja mellan ett stort utbud av godisboxar i olika storlekar och välja gottigheter av alla de slag. Det är en härlig känsla att fylla boxen med mottagarens favoritgodis. Finchoklad? Smågodis? Ahlgrens Bilar? Geléhjärtan? Plopp? Salt lakrits? Jag lovar att det finns något för alla typer av gottegrisar! 


Det bästa är att man kan även lägga till andra gåvor såsom till exempel triss-lotter, biobiljetter, handcreme, te, kaffe, tidningsprenumeration, strumpor med mera. Så kul att få sätta ihop en alldeles unik och personlig box som just din mottagare kommer att kunna njuta länge av.



Extra roligt tycker jag det är att man kan ladda upp en egen bild på boxen. Det är ju en sådan sak som gör gåvan ännu mer personlig. Till Alla Hjärtans Dag gjorde jag en sådan här box som jag skickade till min man <3 Fylld med olika sorters choklad som vi såklart delade :-)

Att sätta sin egen personliga touch med en bild som lockar till skratt eller kanske ett oförglömligt minne gör ju boxen extra unik. En resa? Ett kärt ögonblick? En tokig bild? Bara fantasin sätter gränserna.

Det finns också ett helt bibliotek med färdiga bilder att välja mellan för alla tillfällen.
Vem skulle inte bli glad över att få denna festliga box i födelsedagspresent? Glänta på locket och kika vad som finns inuti...

Och snart är det ju påsk. Såg att det fanns många olika påskboxar. Just sayin'.

Det bästa (och speciellt i den situation vi befinner oss i just nu) är att man i lugn och ro kan sitta hemma i soffan och klicka hem presenten som sedan levereras direkt i mottagarens brevlåda. 
Hur bra är inte det, så säg!?
Godisboxen har snabba leveranser och fri frakt inom Sverige. 



Här ser ni en box fylld med olika sorters choklad och med två trisslotter jag beställde som julklapp.
På insidan av locket kan man även skriva en personlig hälsning.


Känner du också någon som snart fyller år eller behöver lite extra uppmuntran så kan jag verkligen rekommendera dig att kika in till Godisboxen. Har som sagt använt tjänsten flera gånger och alltid blivit lika nöjd.

Kram M <3


Inga kommentarer: