måndag 2 mars 2020

Blomlycka och en snygg vår outfit

Inlägget innehåller annonslänkar





Att jag gillar blommor har väl inte undgått  någon!?
Blommor och växter gör mig glad och är det något som verkligen lyfter inredningen så är det just färska blommor och frodiga växter.



Det är något meditativt med att pyssla med blommor. Man blir lugn i själen. Både inomhus och utomhus. Gissa om jag längtar tills trädgårdssäsongen börjar btw....

Söndag är min vattna och pyssla-om-blommor-lite-extra-dag. 
Jag byter vatten och snittar om mina snittblommor ett par gånger i veckan och varje kväll går jag ut med dem i förrådet så de får stå kallt över natten och de håller verkligen längre om man ger dem lite extra kärlek.

Stommen till den här buketten är snart två veckor gammal. I fredags bytte jag bara ut några av blommorna som såg lite ledsna ut mot fräscha liljor och genast blev det en ny bukett. Väljer man mycket grönt och hållbara kvistar och blommor så kan man njuta av en bukett i flera veckor om man bara byter ut någon enstaka blomma.



Älskar att vara fin även hemma och då ska det vara mjuka, sköna kläder som man ändå känner sig snygg i. Den här beige kjolen med tillhörande tröja uppfyller precis mina krav.



Helgen sprang i väg i hundranittio. Den uppmärksamme kan notera att jag hunnit en bit med att måla fogarna på golvet. Det blir så himla bra så det är värt slitet. Kroppsställningen är inte den bästa och jag känner av att jag blir väldigt stel i ryggen och axlarna, men men...

Vi har även njutit hemma av god mat och igår mötte jag upp sonen i Malmö för en lyxig brunch med skaldjurstablå på Johan P. Alltså hur mysigt och gott på en skala!?

❤ M ❤


Inga kommentarer: