tisdag 8 januari 2019

Tips om ni saknar det mysiga från julen i inredningen

Inägget innehåller annonslänkarTycker ni också att det blev fasligt tomt och lite kalt när julen plockades bort? Granen och alla ljusslingor, ljusstakar och stjärnor gav ju ett så mysigt intryck.

Det är alls inte konstigt att det känns just så för både granen och ljusen tillhör trä- och eldelementen som gör mycket för att det ska kännas trivsamt i våra hem.

Vad kan vi då göra för att kompensera detta? Mitt bästa tips är att satsa på fler gröna växter. Gärna en lite större växt som blir en slags ersättning för granen.


Älskar vår fiolfikus

Se över dina krukväxter som kanske ser lite ledsna ut efter julen. Plocka bort visset och tråkigt och ersätt med något nytt. Nu börjar vårlökarna komma i kruka i butikerna och vem blir inte glad av det!?

Snittblommor är förstås också ett tips som hjälper oss tillföra trä-elementet och så gröna färger i allmänhet. Kanske en ny grön kudde (HÄR, HÄR, HÄR ) i soffan eller bara ett par snygga gröna ljus (HÄR).


En gammal favorit i repris bukett

Det får nog bli ett fång krispiga tulpaner till helgen. Fint att blanda upp med något grönt som eucalyptus eller kanske blåbärsris.

Eldelementet får man såklart med ljus i alla dess former. Denna årstid kan man inte få nog av ljuskällor som ljusstakar, ljuslyktor, doftljus och så vidare.

Ett tips är också att mässing och guld tillhör eldelementet så dessa metaller hjälper alltså till att skapa den mysiga stämningen som vi saknar från julen. 
Fina ljusstakar och lyktor i mässing HÄR, HÄR, HÄR.


Ljusstakar och ljuslyktor i mässing tillhör eldelementet även när de inte är tända.Vackra ljuslyktor mässing på kampanj HÄR.Ha en fin tisdag!
Här blir det 100 knäböj och 100 situps. Första dagen på 100 dagar. Tjoho.

Kram M <3


Inga kommentarer: