tisdag 23 januari 2018

Rosa fjädervippor och rosa kuddar

Inlägget innehåller adlinks

Det är detaljerna som gör det. Ibland behövs det inte mycket för att man ska känna att det blir en förändring i ett rum. I brist på nya fräscha växter ville jag ha in lite färg i vardagsrummet och rosa känns ju alltid aktuellt så här på andra sidan nyår.

Att matcha rosa med grått och svart mjukar ju upp intrycket också. Gärna i en lite dammig/smutsig ton.


Jag har tidigare år pyntat trollhassel med fjädervippor till påsk men nu kände jag för att plocka fram dem redan nu. De söta vipporna ser ut som små blommor på naken gren och de lyser verkligen upp.


Jag köpte mina vippor hos Butik Mickan - finns även i andra färgställningar.Gillade ni förresten den rosa sammetskudden i fåtöljen? Just den är slut i lager men jag hittade liknande i den rätta "smutsiga" tonen:Den avlånga varianten som är så snygg i fåtöljer finns här och heter Madison

Ljuvlig sammetskudde från Ceannis hittar du här


Stor, generös i sammet till pangpris hittar du här

Vet ni - igår kom den nya sängen och sänggaveln jag trånat efter. Allt detta har stått i ett lager sedan i november och ni kan tro att jag är sugen på att provbädda nu! 

Idag tror jag minsann också att vår walk-in-clooset blir klar. Den platsbyggs så det är lite trixigt på slutet att få till att hyllor men det fixar vår hantverkare galant. Samtidigt jobbar elektrikern på med att få upp alla strömbrytare och kontakter och fixa nya elcentralen. Förhoppningsvis kommer en taklampa upp i hallen idag också.... Oj, oj, det börjar bli klart!

Kram M <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar