torsdag 25 januari 2018

Walk-in-closet

Det här är verkligen en dröm som går i uppfyllelse! Efter att i flera år haft en liten garderob i sovrummet och kläder nerpackade i kassar för att det inte finns plats att hänga upp så har vi nu fått vår walk-in-closet.

Den blev precis klar så vi har inte hunnit flytta in något än men jag tänkte att ni skulle få en liten titt:


Här ser ni vår WiC med direkt access in från nya sovrummet. Bilderna är tagna i kvällsljus så det blir lite konstigt med färgerna. Golven är likadana i båda rummen, dvs Kährs matta vitlackade ekparkett Noveau Snow.


Min dröm var skjutdörrar i glas och detta blev så otroligt lyckat! Det är Elfas skjutdörrar Estetic med en matt svart ram och med rökfärgat glas. Tur att vi har fantastiska och uppfinningsrika snickare som hjälpt oss med detta för det var en hel del trixande för att få detta att bli bra med tjocka putsade väggar och snedtak - en riktig utmaning!


Inredningen är från Lumi och den är platsbyggd och även här är jag så otroligt tacksam för våra duktiga hantverkare som än en gång fick en riktig utmaning med att få allt att passa med alla vinklar och snedtak, att alla hyllplan skulle passas in mellan standardmåtten osv.

Vi valde en svart inredning och med lådfronter i brunt glas för att bryta av det svarta och mjuka upp intrycket.


Nu ska vi bara hinna med att flytta över allting hit också! Vilket roligt jobb! Men nu var det dags för larmfirman att koppla om larmet och utöka med fler kameror nu när vi byggt ut. I eftermiddag kommer även "röris" från VVS-firman och ska koppla in golvvärmen. Kanske hinner vi hänga upp tv:n igen och en riktig skönhet till spegel.... Ringer på dörren nu....

Uppdatering kommer så fort jag hinner
Kram M <31 kommentar:

  1. Sååå spennende!
    Jeg er veldig glad for min "walk-in", selv om den er noe mindre enn deres!
    Lykke til videre!

    Inger G.

    SvaraRadera