torsdag 18 januari 2018

Linnevatten - världens bästa uppfinning

Inlägget innehåller adlinks


Nu ska vi prata lite om beroende.

Det låter allvarligt men det är inte så illa som det kan låta. Detta kallar jag ett slags välbefinnande-beroende som man bara blir glad av!

Vad i all sin dar pratar hon nu om tänker ni nu kanske? Jo, jag pratar om en av jordens bästa uppfinningar - nämligen LINNEVATTEN från Washologi!

En liten flaska väldoft som sprider en underbar känsla av nytvättad fräsch doft efter sig. Jag använder på kläder som man inte tvättar varje vecka, såsom koftor, ulltröjor, sjalar, halsdukar och en massa annat. Ett litet sprutt med flaskan så får plagget en ren fräsch känsla. Helt perfekt också att använda efter strykning innan man hänger in i garderoben.

Sedan ska vi inte tala om alla användningsområden inom inredning.... Helt ljuvligt att ge kuddar, plädar, täcken, påslakan, möbler, mattor en dusch. Spraya runt lite i de olika rummen och på toaletten innan gästerna kommer...


Dofterna har namn som Välbehag, Längtan, Harmoni, Sport, Henne, Honom. Min personliga favorit är Längtan som har en alldeles underbar doft av Bomullsblomma. Honom är en ny produkt som doftar citrus och bergamott. Ska tvinga den på mannen, haha.


Linnevatten finns i olika storlekar. De ni ser på bilden är 100 ml och de är helt perfekta att ha med i väskan eller om man vill prova på lite olika dofter för att hitta sina favoriter.


Nu har jag även fått hem tvättmedel och mjukmedel från Washologi. Högkoncentrerade och miljövänliga - helt rätt i tiden - me like!

Tvättmedlet och mjukmedlet finns för olika ändamål; vit- och kulörtvätt, sporttvätt, fintvätt, mild tvätt för barn och känsliga samt organiskt. Jag testar de för Fintvätt till mina finaste plagg som kräver lite extra omsorg och till kuddfodral och annat känsligt. 

Det ska också bli spännande att testa Sport. Namnet är REN LOGIK och det ska tvätta rent från kraftig lukt redan vid 30 grader. Mjukmedlet heter just SPORT och nu kommer det bästa - det täpper inte till andningsfunktionen och kan därför användas på funktionsplagg och träningskläder som man annars inte kan använda mjukmedel till och det har jag verkligen saknat.

Washologis produkter säljs lite varstans och i många webshopar. Kika in på deras hemsida så hittar du allt!

Kram M <3

2 kommentarer:

 1. Alltså detta har ja ocå underbart !! Tar tom på toan om katterna varit där eller ja nån annan ocå så fräscht

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Skrattar gott åt det där med katterna och "någon annan" :-)
   Ha en fin dag! Kram Marie

   Radera