måndag 29 januari 2018

Erbjudande från Interflora och glimt av nya hallen

Inlägget innehåller adlinks


Puh, det är bråda dagar här hemma just nu. Ett av magasinen måste tömmas senast den sista och stuvas in i vårt nya förråd. Sortera, slänga, spara osv - ja ni vet. Sen har vi ytterligare ett kvar...

Jag har inte hunnit kika in här överhuvudtaget i helgen som gick. Har bland annat målat om i den gamla hallen och fixat till den och det har tagit precis hela lördagen och söndagen.

Ni får visst bara lite glimtar av tillbyggnaden. Allt är ju inte klart än så det blir ingen helhetsbild än men det  kommer! När man ska ta en bild får man stuva undan en massa och så ser det fint ut just där, haha....

När det är rörigt och dammigt är det ändå härligt att kunna sätta sig ned och njuta av en god middag, tända ljus och en bukett vackra blommor. Blunda för det som är runtomkring.

Jag fick hem en sådan underbar bukett i aprikos toner från Interflora.se som heter Omtanke.


Vill passa på att berätta för er att just nu får du som är eller blir medlem i Interflora.se kundklubb 20% rabatt på allt till och med den 31/1 2018. 

Passa på att beställa hem en bukett till dig själv eller skicka en till någon som behöver muntras upp! Det går såklart att köpa direkt i butik och få med sig hem också. Gäller även krukväxter.


En glimt av vår nya hall med det magiskt vackra tumlade kalkstensgolvet från Stiltje. En ny (dröm)spegel har kommit upp på väggen och farfars gamla pianopall hittade ut här tillsammans med en av våra golvljusstakar i smide.


Nu ska vi strax iväg på uppvaktning här så dags att sätta fart. Ha en fin start på veckan så hörs vi snart igen!

Kram M <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar