tisdag 30 januari 2018

Lampan som blev pricken och mer hall

Inlägget innehåller adlinksJag visade ju en glimt av nya hallen igår och nu tänkte jag att ni skulle få se en annan vinkel och ytterligare lite mer! Tänk er att detta är till vänster när ni kommer in i nya entrén.

Det är där vi har klädförvaringen och så har den nya lampan kommit upp. Och hej, den satt ju som en smäck där. Till de rå, tjocka putsade väggarna och det tumlade kalkstensgolvet blev det en skön kontrast med denna glittrande juvel med stora glaskupor.


Åh, den är så fiiiiiin. Märket är PHOLC och lampan heter Tage. Ni hittar den här och 
och här och här.


På nästa bild ser ni en glimt av ytterdörren och taket. Ja, taket går i nivåer. Det är platt på en del och sedan går det upp högre i nock i en annan del. Älskar det och vi valde samma träpanel som vi har i vardagsrummet och köket. Kvistfri vitmålad panel.


Sen måste vi ju prata om garderoberna och skjutdörrarna. Vilken dröm för oss som haft minimal plats att hänga kläder tidigare! Dörrarna är hela 2,70 m höga och där bakom är det ännu högre - tror det är 3,5 meter och det går att stuva in massor på hyllorna där bakom. Halleluja!


Skjutdörrarna är i svart glas med en ljust grå infattning i mitten för att bryta av lite och matcha golvet. Dörrarna kommer från Elfa och inredningen bakom från Lumi.


Till höger i bild skymt av vårt nya sovrum och längre ner kommer det gamla gästhuset som nu är en del av det stora huset. Vi ska fixa till lite på motsatta sidan så får ni se en bit av den också.

Mannen är iväg och tömmer det sista av magasinet i Onslunda så ikväll har vi mer att plocka upp på hyllorna i nya förrådet. Men gud så skönt att stänga detta förråd. Nu har vi bara Malmö kvar....

Hoppas också hinna med att beställa någon form av persienner till dörrar och fönster i sovrummet. De är ju specialtillverkade så inte helt enkelt men vi har en riktigt bra butik i lilla staden som är bra på sådant och så blir det nog en lunch på Nordic Sea Winery.

Kram M <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar