tisdag 3 september 2019

Våra nya utomhusmattor - vilket klipp

Inlägget innehåller annonslänkar


Jag skrev ju igår att vi väntade leverans av två utomhusmattor som vi beställt på rea hos Jotex. Vid lunchtid knackade PostNord på dörren och en glad och trevlig postman lastade ut våra mattor. Ska vi kika på hur det blev? Jag är nämligen så himla nöjd och priset var bara helt galet bra!


Till pergolan under vilstolarna valde vi en mönstrad utomhusmatta i en gråblå ton som blev perfekt ihop med dynorna och snygg mot markteglet. Under matbordet i lilla pergolan valde vi en matta med samma mönster som ovan men lite mindre i storlek och i en fin brun kulör som tokmatchar armeringsjärnen och markteglet.

Jag älskar utomhusmattor! Det ger en sådan ombonad känsla och skapar rumslighet i trädgård, uteplatser och på balkongen. En utomhusmatta håller ihop möblerna och skapar rum i rummet även utomhus.Dessutom kan det inte växa ogräs under vilket är en extra bonus :-)Sedan tidigare hade vi denna svartmönstrade matta under loungegruppen.


Just nu är det galet bra priser på utomhusmattor på Jotex så passa på! Det kommer en ny säsong fortare än vi hinner blinka....
Två nya stora mattor för 900 kronor är ju verkligen ett klipp.

Ha en toppentisdag!
Kram M ❤Inga kommentarer: