måndag 13 november 2017

Status på tillbyggnaden vecka 46

Hej ny vecka! Måndag och jag är fortfarande lite i fest-mood från helgens roligheter. Eller ja, fest-mood är kanske att ta i men hög på lycko-endorfiner i alla fall för det har varit en så mysig helg.

Kalas hos guddottern i fredags, incheckning på Malmö Live Congress Hotel i lördags, middag hos allra finaste vännerna, schlagerkväll - I huvudet på Christer Björkman - på Malmö Live (som för övrigt var såååå himla bra!), hotellövernattning med fantastisk vy över Malmö på 18:e våningen och underbar frukost på morgonen, träffa vännerna igen på söndagen, julmarknad på Vellingeblomman och mys med småkillarna Oscar och Oliver.

Tänkte att det var dags för en liten statusuppdatering igen på tillbyggnaden denna vecka men som egentligen är från i fredags. Idag är elektrikern här och fräser ut för alla strömbrytare och kontakter och spotlights, både invändigt och utvändigt.


Här ser ni hallen från nya ingången med dörröppning in till nya sovrummet till vänster. Dörren rakt fram kommer bli bredare och det blir dubbla terass-dörrar ut mot trädgården. Där ni ser den vita delen till vänster om den röda bygglampan blir det en dörr in till gästhuset.

Som ni ser har äntligen innerväggarna kommit upp och man får en helt annan rumsuppfattning nu. Stor hall blir det.


Nu är vi i sovrummet och masonit-skivan bakom fläkten blir en terass-dörr. Gillar att det blir högt i tak! Det kommer att bli ett vitt trätak med infällda spottar och även en taklampa.


Andra sidan av sovrummet sett från sängen och öppningen blir skjutdörrar i glas in till walk-in-closet.
Mason-skivan till höger i bild blir ett högt fönster med kupa.


Hallen igen sett från "trädgårdssidan" och gästrummet med sovrummet till höger. Ytterdörren är provisorisk såklart och det kommer även bli ett fönster med frostat glas bredvid för att släppa in ännu mer ljus.

Där den röda ytterdörren sitter blir en öppning in till nuvarande hall. Som ni ser blir det putsade väggar i hela nya tillbyggnaden. Tänker mig en puts med grov struktur, kommer bli så fint. Vinklar och vrår och olika nivåer - me like.


Här ser vi den delen av hallen som är när man kommer in från entrén och sen till vänster. Det kommer bli en garderobsvägg med skjutdörrar rakt fram och så kommer vi ha Enok-bänken med fårskinn och Y-kroklisten till vänster. Högt, högt i tak och taklampa är beställd!

I helgen beställde vi även något fint till sovrummet som jag tror och hopppas kommer bli en riktig "pricken-över-i:et"- detalj. Tror ni jag längtar efter att få inreda? ;-)

Hoppas ni fått en bra start på veckan! Hörs snart igen.
Kram M <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar