tisdag 19 september 2017

Status på utbyggnaden vecka 38

Hej hej! Jag tänkte att jag lite då och då ska ge er en statusuppdatering hur det går med vår utbyggnad eftersom det är några av er som undrar det :-)


Så här ser det ut just nu där själva tillbyggnaden mellan stora huset och gästhuset blir. Nu kan man mer se hur stort det blir och även var de olika rummen kommer att ligga.

Det blir alltså en ny entré och en hall och ett sovrum med walk-in-closet och så blir gästhuset en integrerad del av huset. Allt som allt blir det cirka 60 m2 ytterligare boyta.


Slingorna för golvvärmen är utlagda och det som sticker upp är själva aggregatet till golvvärmen och detta kommer att sitta inuti en garderobslänga i hallen.


Samtidigt bygger vi ett nytt förråd. Det här gamla "bölet" som knappt hängde ihop ska ersättas av en riktig putsad byggnad och blir en förlängning och i samma stil som mitt kontor (till höger i bild). Borta! Jisses så konstigt det ser ut... Här kan man också se en del av trädgården som jag sällan visar men det är rätt stor yta där också. Vi har ett par äppelträd där och några pallkragar annars har det mest blivit att man går dit när man ska in i förrådet. Nu kommer vi dock att ha dörren inåt gården istället vilket är tusen gånger smartare och bättre. Vi hoppas att vi ska kunna använda den gamla entrédörren som är en pardörr med glasrutor i samt halvmåne-fönstret som idag sitter på gästhuset.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar