måndag 11 september 2017

Fika med stil och världens godaste morotskaka

Måndag igen och för att summera helgen så har det varit en himla massa FIKA ;-) 
"Du bakar världens godaste morotskaka", säger min son och såklart fick det bli en sådan när han hälsade på i helgen.  Så vi har mumsat mängder av saftig morotskaka med ett tjockt lager fluffig frosting som smakar lite syrligt av citron.Och fika med stil gör man garanterat i de här snygg-kopparna eller vad tycker ni? De heter Chateau och finns i min webshop hos Shopcorn. Här hittar ni kopparna.


Och som om inte våra egna fikastunder var nog åkte vi igår hem till Syster Yster med familj för ännu mer fika och för att titta på de nya familjemedlemmarna; 2 små söta kattungar! Finns det något sötare än kattungar förresten?


Men nu är det slut på frosserierna och den här damen var på gymet klockan åtta imorse. Bästa sättet att starta veckan på.

Här hemma är det full aktivitet med bygget. En stor byggbod har flyttat in på infarten och på andra sidan grävs det och förbereds för att börja gjuta plattan. Vi är i kontakt med företaget som vi köpt golvet av för att få reda på exakt höjd så att det blir rätt när det ska gjutas. Tur att vi var ute i god tid och bestämde oss för vad vi ville ha :-)

Ha en fin start på veckan!
Kram M <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar