fredag 3 mars 2017

Tävling - vinn Citylights från Louise Roe

Det är fredag. Jag är snuvig och raspig i halsen. Ögonen rinner och jag hostar och har mig. Vi har varit hemma precis en vecka och jag längtar tillbaka till värmen i Sydafrika. Både värmen i luften och från alla underbara människor man träffar. Som är genuint intresserade och nyfikna på vem man är och vad vi gör. Så annorlunda mot hemma.

Vi har flera vänner som är därnere nu. Följer deras resa och gläds med dem. Längtar efter att få höra mer om hur de har det. Kan känna doften från havet och den ljumma vinden som smeker kroppen när jag blundar.

Nu till något helt annat. Jag vet att många många är ni som gillar de snygga Citylights från Louise Roe! På Instagram har jag nu, i samarbete med finfina webshopen Oakway Interiör, en tävling där du har chans att vinna två ljuslyktor storlek 1 & 2 - dvs 7,5 cm och 10,5 cm höga och du kan välja mellan färgerna blå och mörkgrön.

Ta chansen! Följ mig på Instagram som sandblomman_interior och läs vidare hur du gör för att deltaga! Dragning på söndag den 5 mars k 12:00.




Bild från Waterfront/Capetown innan vi åkte hem. Nu säger jag tack och hej till långt hår och kör på en mer sofistikerad look :-) 

Inga kommentarer: