måndag 3 oktober 2016

Skapa höststämning med mycket textilier - vardagsrum

Fy sjutton vilket höstväder med regn och rusk vi haft de senaste dagarna! Nu vill man ju bara "boa in sig" och göra det riktigt mysigt och varmt och ombonat inomhus och känna att man är redo för hösten...

Tycker att jag fått till en riktig fin höstkänsla i vardagsrummet nu med mycket textilier som ger just det där varma och ombonade intrycket. Jag har hängt upp fler gardin-längder som ramar in fönstren och det blev så himla mysigt med gardiner bakom soffan. Ger ett tryggt intryck att inte bara ha fönster med full insyn i ryggen (Feng Shui ni vet...)

Alla gardiner kommer från HM Home, är i premium linne och färgerna är ljusgrå och en mörkare varmgrå nyans.


Mjuka fårskinn, plädar, kuddar i olika grå och smutsrosa toner, samt en bourgogne-färgad sammetskudde och en massa ljus bidrar också till den känsla jag ville åt. Så är jag väldigt nöjd med mattan som binder ihop hela soffgruppen och gör den till en egen liten "ö" i rummet.


Gröna växter är extra mysigt och välbehövligt nu på hösten och även dessa bidrar med sitt träelement till att skapa en lugn och harmonisk stämning i rummet.Sammetskudde Day Home, linnekudde Himla, fårskinn Åhléns, skål Höganäs, vas Kocka Blommor, ljuslyktor Maja-lyktor, fotogenlampa Karlshamns Lampfabrik/Oakway Interiör och doftljus Voluspa.


Pläden i förgrunden kommer från HM Home och är riktigt mjuk och mysig att vira in sig i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar