onsdag 26 oktober 2016

Massor av pumpor och dukningstips inför Halloween

Jag är själv inte så mycket för Halloween och läskigt pynt men lite pumpor får alltid flytta in (och även utomhus) vid denna årstid. Det är något med formerna på pumporna som är så tilltalande och så ger de en speciell höstkänsla som påminner om att ganska snart är det advent och jul. Men en sak i taget :-)

Förra helgen när vi var ute och körde stannade vi till på en bondgård där de sålde pumpor i alla möjliga former, färger och storlekar. Man gick runt bland de olika lådorna och valde och sen la men pengar i en liten burk. Så charmigt och mysigt. Fick med mig ett gäng hem.

Jag lyckades dock inte hitta några riktigt fina vita småpumpor som är min favorit tillsammans med de gröna så det blev till att plocka fram färg och liten pensel! Detta har jag gjort i flera år och tycker det är både roligt och mysigt. Nästan en liten tradition jag skapat till mig själv där.

Jag använde vanlig grundfärg och sen målade jag en omgång till med snickerifärg och så lite tusch i lagom mängd på skaften. Så blev resultatet så här. 


Två små nymålade pumpor på matbordet tillsammans med våra egna vindruvor på favoritfatet.


Jag fixade också lite fint i trädgården utanför gästhuset och kontoret. Ljung i olika färger och så några pumpor och rödlök på ett fat.

Jag ska visa er hur det ser ut på trappan utanför entrén också när jag hunnit fota. Köpte nämligen en väldigt fin sak som jag länge velat ha!

Ha en fin dag! Här skiner solen och jag sitter på kontoret och blickar ut över trädgården. Håller på med ett roligt projekt till en kund. Kan inte bli mycket bättre än så!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar