söndag 16 oktober 2016

Nya örngottet Snowflake från Beachhouse Company

Känslan av renbäddat - finns det något mysigare!? Mmmm, just det, den där känslan när man kryper ner i sängen och känner en svag doft av nytvättat och sköljmedel, den är inte dum den...

Idag har jag  bäddat med påslakan från Beachhouse Company, ni vet de där supermjuka bäddtextilierna i skönaste bomullsjersey som är så härligt fluffiga och det känns som att sova inlindad i en gammal älskad t-shirt :-)

När Beachhouse hade 30% rabatt på hela sitt sortiment passade jag på att köpa två nya örngott i den nya serien "Snowflake". Dessa har ett jättefint grått print i form av en snöflinga som passar bra nu inför hösten/vintern tycker jag.

Och simsalabim så kändes det plötsligt som ett helt nytt bädd-set fastän det bara var två nya örngott. Tips om man vill förändra en smula för liten peng.

Påslakan och örngott; Beachhouse Company, överkast; Ellos, rund sammetskudde; Lilys and Honey, smutsrosa linnekudde; Himla, grårutig kudde; Elce Stockholm, gardiner; HM Home, tavla; Love Warriors, sänglampor; Belid
Mycket kuddar, filtar, textilier och fårfällar ger en lyxig och mysig känsla till sovrummet


Får ofta frågan om väggfärgen på fondväggen och koden är 4005-R80B, en lite gråblå mysig färg. Denna vägg är målad med Alcros helmatta färg Pashmina.

Inga kommentarer: