tisdag 24 november 2015

Kanelhus - det doftar jul!

Åh! Har ni sett vad som pryder vårt ena köksfönster? Helt underbara små hus för värmeljus som doftar kanel!

Inuti husen finns en liten glaskopp där man sätter ett värmeljus och sedan sprider sig en helt fantastisk juldoft. Mmmmm. Enda nackdelen kan vara att man ständigt är sugen på kanelbullar :-)

Kanelhusen kommer från danska märket Oi Soi Oi och säljs av Inreda.com. Husen finns i olika storlekar och utföranden, är handgjorda och alltså tillverkade av kanel. Finns med spröjs och utan och som kyrkor och jag vet inte allt. Går att göra en hel liten kanelstad!

De går tydligen åt som smör i solsken så skynda skynda om du vill haffa ett litet hus i år!


Stjärnorna i trä kommer från Granit och finns i trärent och svart. När adventsljusstakarna kommer upp i fönstret ska de få flytta vidare i huset.


Hade tänkt vänta tills advent med att köpa hyacinter men det gick inte. Älskar, älskar hyacinter! Stoppade dem i ett par muggar och la lite små lärkkottar runt omkring. Enkelt och vackert. Vita hyacinter vill jag omge mig med från och med nu och ända fram till nyår.Så här ser det ut när kanelhusen lyser på kvällen. Svårt att få till en bra kvällsbild men det är ett riktigt mysigt sken!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar