torsdag 23 april 2015

Att hinna reflektera

Plockade med mig en stor bukett vitsippor när jag var ute på en powerwalk häromdagen. Skogen är så full av vitsippor nu att det är som ett stort vitt täcke som ligger utbrett på marken. Har aldrig sett så många vitsippor samtidigt någon gång. Det måste vara ett riktigt vitsippe-år i år!

Jag fick nästan tårar i ögonen så vackert det var. Solljuset som silade ner genom trädkronorna som började skimra i svagt ljusgrönt och lyste upp marken med blommorna. Bäcken som porlade sakta, fåglarna som kvittrade.

Stannade upp. Satte mig på huk och njöt av fridfullheten, plockade en bukett. Det är så jag gör numera. SER. STANNAR upp. REFLEKTERAR. NJUTER av stunden. Det gjorde jag aldrig förr i mitt stressiga liv. Jag är så tacksam att få vara med om detta. Att vi vågade göra en livsstilsförändring.


Igår var vi en runda i stora staden. Jag skulle hämta ut mina nya glasögon. Japp, det är dem ni ser på bilden nedan och mannen hade samtidigt tid för synundersökning. Vi passade på att göra lite andra ärenden i stan och så åt vi lunch på Koi på Lilla Torg i solskenet. Helt underbart. Träffade på gamla bekanta. Kramar och glada skratt.


Som ni ser har jag fortfarande kvar fjädrarna i min trollhassel men nu till helgen ryker de nog... Jag älskar ju att göra om och skapa ny stilleben på skänken och har lite planer på något mer sommar-aktigt.


Njuter av att ha terass-dörren öppen och att det är ljumma vindar som strömmar in. Där ute pågår ett nytt projekt som jag hoppas kunna dela med mig av snart :) Fast nu är det dags att stänga dörren och köra och byta till sommardäck. Så hej sommar 2015 - jag är redo! 

Inga kommentarer: